Udover en kantineløsning kan man også få andre servicer samme sted fra

02 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Et sted, der tilbyder kantineløsninger, har måske også fokus på andre områder; fx på kontorlandskaber af store eller små størrelser, som der kan være behov for at se på.

Og det er da ganske rigtigt, hvis man for eksempel tager et nærmere kig på https://www.atz-service.dk/services 

Her vil du opleve, at udover at de tilbyder kantineløsninger til dit firma, så kan de også bistå med at løse andre opgaver, som man måske ikke har den store erfaring eller tid til at tage sig af i det daglige, når man skal have firmaet til at løbe rundt.

Men disse elementer er vigtige for både trivslen hos de ansatte, chefen og for at give et godt indtryk udadtil, når man får besøg med videre.

Kantineløsningen er da ikke engang øverst oppe på deres liste over ydelser, men vi kan garantere dig for, at de er gode til alle de ting, som de udbyder.

Hvad kan du ellers få udover en kantineløsning?

Så når vi ser på, hvad de ellers tilbyder, så har man blandt andet erhvervsrengøring, som jo er rart at få udført i omfangsrigt eller mindre omfang efter ens virksomheds størrelse og eventuelt tilstødende bygninger – og hvad man ellers har råd til at få udført.

Det er jo vigtigt at have et pænt område at vise frem for gæster, samarbejdspartnere med videre, men de ansatte skal jo også opleve et godt indeklima.

Derudover kan de også være leveringsdygtige i at vedligeholde elementer på arbejdspladsen, som man måske også har svært ved at finde tid til at tage sig af; det kunne være sådan noget som ens gulvparti.

Men i den mere sjovere afdeling kan de også hjælpe med firmaevents, så de ansatte kan blive rystet bedre sammen, og man kan få et afbræk fra det sædvanlige arbejde, så man oplever kollegaerne fra en anden side end den sædvanlige.