Trænger dine gulve til lidt kærlighed?

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Har dine gulve set bedre dage, og er de fyldt med alverdens ridser og mærker? Så kan du overveje at få behandlet dine gulve. Det kan bringe nyt liv til dem, så du ikke skal ud og købe nye gulve i dyre domme. Der er et par forskellige måder at få behandlet dine gulve på, så du kan finde den bedste løsning til dit hjem og dit budget. Læs mere om dette i indlægget her.

 

gulvafslibning på Fyn

 

Gulvafslibning

Gulvafslibning er en fantastisk måde at genoprette dine gulve på og beskytte dem mod fremtidige skader. Denne proces fjerner eventuelle ridser eller mærker på dine gulve og forsegler dem også, så de er beskyttet mod skidt, snavs og andre væsker, du kan komme til at tabe på gulvet. Når du forsegler gulvet, så skal du bruge noget helt bestemt lakering. Hvis du er på udkig efter en langsigtet løsning, der får dine gulve til at se ud som nye igen, så skal du overveje gulvafslibning. Du kan se mere om gulvafslibning på gulvkanonen.dk

 

 

Polering af gulve

Hvis dine gulve ser lidt kedelige ud, og du ikke har tid eller penge til at få dem slebet, kan du overveje gulvpolering. Dette er en proces, der får dine gulve til at skinne og se nye ud igen. Du kan gøre det selv eller hyre en professionel til at gøre det for dig. Det forlænger levetiden på dine gulve, og det fastholder også gulvets udseende og egenskaber. 

 

Gulvafhøvling

Hvis dine gulve har en masse ophobet snavs eller voks, kan du overveje at fjerne gulvafhøvling. Dette er en proces, hvor man fjerner alle de gamle ophobninger fra gulvet. Det får dem til at se nye ud igen, og det er en god måde at forberede dine gulve til polering eller slibning. Gulvafhøvling bør udføres af professionelle, da de har maskinerne og ekspertisen til at kunne udføre denne komplekse opgave. Det kan nemlig ende med, at dit gulv kan knække, hvis det bliver høvlet for langt ned. Så er det bedre, at du lader de professionelle om det.