Træfældning – og andre tilsvarende servicer!

24 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Du står med en opgave med træfældning i Århus.

Det er i hvert fald det, som du er kommet frem til, at der skal ske med det træ, som du har i haven.

Det forstyrrer udsynet til resten af haven, og det skærmer af for, at solens stråler kan komme ind i dit hjem.

Desuden er der mange fugle, der har taget bolig i træet, og de fugle larmer; og så er træet heller ikke så kønt mere – du har faktisk en mistanke om, at det er ved at rådne væk indvendigt.

Men du er ikke så god til at fælde træer og vil ikke risikere, at træet vælter ned i dit hus eller over til naboen, så du hyrer heldigvis professionelle folk til at klare den opgave for dig.

De har trods alt også det rette værktøj, som man skal bruge for at løse den opgave.

Bagefter træfældningen skal der måske ske noget andet

De professionelle håndværkere bedømmer så, at før man kan fælde træet, så er man nødt til at skære grenene af, så man ikke bare vælter hele træet på samme tid.

Når man så har fået træet fældet i den rette retning og uden at ødelægge noget, så står stubben stadig tilbage, og den vil du egentlig også gerne have fjernet.

Så er det heldigt, at samme firma også kan lave stubfræsning, så du kommer af med den uønskede stub.

Bagefter opdager du måske så, at nogle af træets rødder har bredt sig i undergrunden, som du ikke havde bemærket eller kunne se, da træet stod der.

Disse folk kan også hjælpe med dette.

På den måde slipper du ikke bare for at skulle fælde træet, men du kommer også helt af med resterne, så der ikke er det mindste tegn på det træ, efter de har været og tage sig kærligt af det.