vinduer-online.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Smukke, elegante og raffinerede designer lamper fra Flos

Leder du efter stilfulde og moderne designer lamper til dit hjem, går du sjældent galt i byen med lamper fra Flos. Flos er et særdeles alsidigt brand, som producerer smukke og funktionelle designer lamper i samarbejde med mange anerkendte og velansete designere.

Flos lamper kommer i mange forskellige udformninger og typer, her under væglamper, loftlamper, gulvlamper, bordlamper og pendler. Du vil altid kunne finde en Flos lamper, som passer til din smag og din indretnings stil. Flos designer lamper passer ind i ethvert decor, og er generelt tidløse, smukke og elegante, uanset model og type.

Pendler fra Flos

Du kan for eksempel tjekke den klassiske 2097 serie af pendler fra Flos ud. 2097 serien er en serie af smukke og fantasifulde pendler som er inspireret af traditionelle lysekroner med levende lys I Flos 2097 serien er stearinlysene dog erstattet med smukke, klare pærer i stedet som lyskilde. De stilfulde og raffinerede pendler i 2097 serien er designet af den italienske formgiver Gino Sarfatti, og fås i farverne krom, sort eller messing.

Hvis du er interesseret i disse pendler, kræver det dog, at dit hjem kan præstere lidt højde mellem gulv og loft for pendlerne kan folde sig perfekt ud. En anden lækker og klassisk Flos pendel er den super elegante Fucsia – en eksklusiv og raffineret pendel, som spreder et direkte, dog blødt, lys ved hjælp af en række af håndblæste glas skærme. Disse utroligt smukke glasskærme har fine, sandblæste kanter, som tilføjer ekstra elegance raffinement. Fucsia pendlerne er designet af Achille Castiglioni, som desuden er kendt for sine tidløse designs i andre sammenhænge.

Find Flos pendler og andre lampe typer hos AND Light

I den online shop på andlight.dk kan du finde pendler og andre smukke og elegante Flos lamper, som kan tilføje raffinement og stil til dit hjem. Se dem alle på https://andlight.dk/shop/flos-66c1.html