Sådan kan du skabe forbedring i og uden på din bolig inden salg

20 juni 2022
Kamilla Sonne

advertorial

Skal du til at sælge din bolig? Og vil du gerne være sikker på, at den er så flot som muligt og sælger hurtigt til den rigtige pris?

Så er der en række ting, som du kan gøre for at forbedre førstehåndsindtrykket. Det gør potentielle købere mere interesserede, uden at det behøver koste en formue for dig.

Facaden på boligen er nemlig ofte det første, folk ser. Og selvom man selvfølgelig kan renovere sig ud af det meste, er det træls for køber, hvis de skal starte med at sætte i stand.

Hvis du ikke oplever, at der er så meget aktivitet omkring din bolig, som du kunne ønske sig, er facaderenovering altså et godt sted at starte. Det vil nemlig hurtigt skabe forandring og forbedre førstehåndsindtrykket.

facadedøre

Døre og vinduer er vigtige

Noget, som mange ofte overser, men som ikke desto mindre spiller en vigtig rolle, er døre og vinduer i facaden.

Er de gamle og slidte, får det hele boligen til at se slidt ud. Det kan virke som en lille ting, men det vil skabe stor forandring, hvis du får udskiftet dine gamle døre og vinduer i boligen.

Du kan allerede nu finde en ny dør på https://klarvinduer.dk/dore/facadedore og spare penge. Det gør, at du kan skabe forandring for en billig pris, når du kan købe døre og vinduer på tilbud.

Maling gør en stor forskel

En anden vigtig komponent i facaden er farven og standen på den maling, der er på facaden. Hvis den skaller og revner, kommer huset hurtigt til at se misvedligeholdt ud.

At male facaden kan gøres relativt nemt og hurtigt, og det vil give en masse forandring. Hvis du er modig, kan du endda vælge at male bygningen i en helt ny farve.

På den måde kan man skabe forandring og tiltrække flere og nye købere til sin bolig, der er til salg.