Lad din lokale VVS mand på Amager få styr på rørene

12 maj 2021
Astrid Pedersen

Når man som nybagt husejer står med ansvaret for alt, hvad matriklen indeholder, er det en god idé at sætte sig ind i, hvad dette rent faktisk indebærer.

Har du det meste af dit liv boet i en lejlighed er du måske vant til at kunne kontakte den vicevært som er tilknyttet ejendommen eller bolig foreningen. En vicevært hjælper med alle akutte situationer, fra strømsvigt over lækkende vandrør og til radiatorer som ikke vil afgive varme. Men når du bor i eget hus har du desværre ikke længere adgang til den luksus. Her er det dit eget ansvar at skaffe kontakt til relevante fagfolk som kan hjælpe dig med at løse oven for nævnte – og lignende – problemer.

Derfor er det smart at have en liste over kontaktoplysninger på lokale elektrikere, kloakmestre og VVS folk som kan træde til når nøden er størst – og som tilbyder akut service døgnet rundt.

På den måde kan du sikre dig at du undgår større skader eller længere perioder uden strøm, vand eller skyl i dit toilet over en længere periode. Og du vil være sikker på kort reaktionstid og hurtig udrykning når du vælger en autoriseret fagperson som residerer i dit lokal område.

Hvilken VVS mand skal jeg vælge på Amager?

Er du bosiddende på Amager, for eksempel i et af områderne omkring Tårnby, Dragør, Kastrup eller Sundby, hedder din lokale VVS’er Claus A. Axmark VVS. Du finder hos Claus A. Axmark VVS udelukkende autoriserede VVS installatører og VVS teknikere som står klar til at hjælpe dig med alle opgaver som hidrører fra de faste VVS installationer i din bolig.

Claus A. Axmark VVS har igennem mange år hjulpet beboere på Amager med såvel reparation som renovering og modernisering af alt hvad der vedrører vand, varme, ventilation og sanitet. Læs mere om Claus A. Axmark VVS på caavvs.dk.