ID Fine – fra Danmark til Vietnam under gode forhold

16 august 2021
Camilla Skøtt

Når der skal købes smykker, er det som med alt andet – vi bekymrer os om bæredygtigheden og arbejdsforholdene. Kigger du på det danske smykkefirma ID Fine, kan du dog være ganske rolig.

Har du sat jagten ind på det helt rigtige smykke til en særlig anledning eller måske til en gave, og er du faldet over ID Fine? Det er ikke så mærkeligt. Det danske smykkefirma designer smukke smykker i fine materialer, der passer til mange forskellige typer.

Alle kollektionerne er unikke hos ID Fine, og du finder de fineste smykker, uanset om det er til hverdagsbrug eller en festlig lejlighed. Og så får du naturligvis en fin smykkeæske med i købet, så hvis det ikke er dig selv, der skal forkæles, er smykkerne fra ID Fine også perfekte til gave.

Men tilbage til det med bæredygtigheden – det kigger vi på efter billedet.

Når bæredygtighed er i fokus

Lige præcis med ID Fine får du smykker fra en virksomhed, der i den grad går op i bæredygtighed. Smykkerne bliver designet i Danmark, mens de produceres på en smykkefabrik i Vietnam.

Smykkevirksomheden garanterer, at smykkerne er produceret under gode arbejdsvilkår og på bæredygtig vis. Det betyder, at du ikke skal have dårlig samvittighed over at købe en gave til dig selv eller til en kær, der trænger til lidt forkælelse. 

Er du stadig lidt skeptisk?

ID Fine er medlem af foreningerne United Nations Global Compact samt Responsible Jewellery Council, der begge har fokus på menneskerettigheder, miljø og internationale standarder i smykkebranchen. Det er kort sagt din garanti for, at smykkerne fra ID Fine er produceret under ordentlige forhold, og at de ansatte er oplært i sikkerhed og hygiejne.

Kort og godt – spring du bare ud i købet af dit næste smykke fra ID Fine. Du bliver med sikkerhed mere end glad for det.