vinduer-online.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Hvad er Microsoft Azure – og hvorledes anvendes det?

Microsoft Azure er en platform, som tidligere er kendt under navnet Windows Azure. Microsoft Azure er Microsofts egen version af en offentligt tilgængelig cloud platform for forskellige funktionaliteter. Microsoft Azure leverer en lang række af cloud baserede tjenester, her under data behandling, analyse, opbevaring og netværk til fil og viden deling. Du kan for eksempel bruge Microsoft Azure til at udvikle applikationer eller skalere eksisterende.

Når du igennem din virksomhed har et abonnement på Microsoft Azure, kan du tilvælge eller fravælge tjenester efter behov. Det samme gælder for lagrings plads. Dette er en af de helt store fordele ved Microsoft Azure – du betaler faktisk kun for det du bruger.

En anden fordel ved at vælge en Microsoft Azure baseret server løsning er at virksomheden ikke selv behøver at have sin egen server park, med alt hvad det indebærer af plads allokering, vedligeholdelse, opdatering og opgradering. Alt dette sker automatisk, og nedetiden på Microsoft Azure er så godt som ikke eksisterende. Og så har du fordelen af kontinuerligt at kunne skalere din løsning op og ned efter behov – for eksempel i forbindelse med sæson betinget spidsbelastning eller dødvande.

Hvor kan jeg sende mine medarbejdere på Microsoft Azure kursus?

Hvis du ønsker at hjælpe dine medarbejdere til optimal udnyttelse af denne smarte platform, kan du med fordel lade dem gennemgå et dybdegående og kvalificerende kursus i Microsoft Azure. Du kan hos den danske kursus udbyder 4D finde en lang række kurser med relevant indhold uanset om du og dine medarbejdere arbejder med software arkitektur eller infrastruktur, sikkerhed, app udvikling eller udrulning.

Samtlige kurser forefindes på engelsk til glæde for dine internationale medarbejdere eller special konsulenter. Og du kan selvfølgelig altid anmode de dygtige kursus tilrettelæggere hos 4D om at skræddersy et kursus, som tilgodeser netop din virksomheds ønsker og behov. 

Læs mere på 4d.dk