vinduer-online.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Hvad er de mest almindelige angst symptomer?

Angstlidelser kommer i mange forskellige varianter, som kan være mere eller mindre udtalte. Angst er fælles betegnelsen for en række lidelser, som groft kategoriseres som social angst, generaliseret angst, panikangst og enkelt fobier (for eksempel klaustrofobi eller araknofobi, eller flyskræk). Der ud over arbejder psykiatrien med OCD (Obsessive Compulsive Disorder) og PTSD (Post Traumatic Stress Disorder), som er meget specifikke psykiske lidelser.

Fælles for de mest almindelige angstlidelser er, at de er særdeles udbredte blandt den almindelige befolkning. Angst optræder i mange forskellige sværhedsgrader, hvilket betyder, at mange mennesker kan leve med deres angst – omend den virker hæmmende og forstyrrende – mens andre er svært invaliderede heraf. De mest normale symptomer på angst er overdreven bekymring og tankemylder, hyppig hjertebanken, øget svedtendens og høj puls samt manglende koncentrations evne og hukommelses besvær.

Mange angst ramte har samtidig svært ved at falde i søvn om aftenen på grund af de mange tanker og bekymringer – og søvnmangelen vil stresse systemet, hvilket vil føre til en forværring af tilstanden. Angst er således selv forstærkende, hvilket betyder, at man som angst ramt kan blive fanget i en nedadgående spiral, hvis man ikke søger behandling.

Hvor kan jeg få behandling for min angst?

Mærker du tydeligt dine angst symptomer – og har du en fornemmelse af, at de bliver værre, mere udtalte, og mere dominerende dag for dag? Så bør du opsøge en dygtig angst terapeut, som for eksempel Kim Liljehult. Uanset om du lider af social fobi, generaliseret angst, panikangst eller en enkelt fobi, kan Kim Liljehult med garanti hjælpe dig. Kim Liljehult er en erfaren psykoterapeut med speciale inden for behandling af angst. Kim Liljehult har selv lidt af angst, og har derfor et stort erfarings grundlag at trække på.

Du kan læse mere om behandling af angst symptomer og angst hændtering på angstekspert.dk