Gør opmærksom på din virksomhed med lysbogstaver på facaden

26 september 2019
Emilie Ann Jacobsen
image

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at du sørger for at gøre mest muligt opmærksom på den. Det kan du gøre på mange forskellige måder. For eksempel med reklame, blive interviewet til medierne og på selve virksomheden. En af de muligheder, hvorpå du helt konkret kan gøre mere opmærksom på din virksomhed, er ved, at du sætter lysbogstaver op uden for den. Bogstaverne kan fange forbipasserendes opmærksomhed både i dagslys og om natten og er derfor med det samme med til at sige til andre, at her ligger din butik. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe lysbogstaver. Et af de steder, hvor du kan gøre det, er på nordiksign.dk. De har stor erfaring med at fremstille lysbogstaver og kan derfor gøre det på mange forskellige måder. De kan derfor skabe bogstaver, der passer til den måde, som du gerne vil have dem til at se ud på. 

Når du får fremstillet lysbogstaver, bør du nemlig ikke kun tænke på, at det skal være nogle, der gør opmærksom på din virksomhed. Som med alt andet du gør i forhold til virksomheden, skal der være en rød tråd, så du kommer til at skabe et brand, der er genkendeligt for andre. Åbner du en butik et andet sted også, vil andre derfor med det samme kunne afkode, at det er det samme brand. Dermed ved de, hvad de skal forvente. 

Hvis du ikke har tænkt så meget over din visuelle identitet endnu, er det derfor vigtigt, at du gør det, inden du får fremstillet lysbogstaver. Når du har lagt dig fast på, hvad der vil se flot ud til din virksomhed, kan du bestille bogstaverne og få dem sat op. 

Selv hvis du har en bæredygtig virksomhed, kan du sagtens sætte lysbogstaver op, da de er fremstillet med LED, så de ikke bruger så meget strøm.