vinduer-online.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Find en billig maler i København

Maling af hus eller lejlighed kan godt blive en omfattende opgave – også selv om det ”kun” er de indvendige arealer, som skal males. Mange mennesker, som sætter sig for at male boligen indvendig på egen hånd, bliver overraskede over, hvor stort og tidskrævende et arbejde, der egentlig er tale om. Én ting er væggene, som man nok vil overveje som noget af det første, da det er her, man har mulighed for at leje med farverne.

Maling af vægge går hen og bliver en tung opgave, hvis man medtager al forberedelses arbejdet – der er nemlig som oftest ikke udelukkende tale om at smøre lidt maling på overfladen. Sidder der gammelt tapet på væggene, og er dette i dårlig forfatning – eventuelt i mange lag – vil man kun kunne opnå et smukt og holdbart resultat, hvis tapetet først fjernes. Dette er i sig selv en temmelig slidsom opgave. Og finder man efterfølgende ud af, at pudset bag tapetet er mørt og skrøbeligt, skal væggen pudses op på ny – eller eventuelt fuldspartles i stedet for males. Allerede her er det en kæmpe fordel, hvis arbejdet udføres af en professionel håndværker.

Hvorfor skal jeg vælge en faglært maler?

Hvis hele huset eller lejligheden skal males og sættes i stand på én gang, bliver opgaven hurtigt ganske uoverskuelig – især hvis du samtidig skal passe dit liv og dit arbejde. En dygtig maler vil kunne udføre malerarbejdet på professionel vis, det vil sige, hurtigt og i høj kvalitet. Som regel er det ikke kun væggene, der trænger til en omgang, og derfor vil en fagperson med respekt for sin profession også medtage træværk (paneler, dørkarme, vinduesrammer, gelændere, trælister, skabslåger mv.) og lofter i sit arbejde. Du skal ikke bekymre dig om hverken forberedelse eller oprydning. Med en professionel maler på opgaven vil dit hjem være indflytningsklart, når projektet er tilendebragt.

Find din maler i København på Malerkanonen.dk