Find din nye Tesla brugt

14 april 2021
Astrid Pedersen

Skal din næste bil være en el bil? Så bør du alvorligt overveje en Tesla.

Tesla – el bilernes konge

Tesla ligger nemlig klasser over andre el biler, og repræsenterer således den ultimative køreglæde. Med en Tesla får du et eksklusivt design, en stærk motor og en accelerations evne som får din Tesla til at føles som en ”rigtig” bil i luksusklassen – blot uden larm og forurening.

Gør drømmen om en Tesla til virkelighed

Mange mennesker drømmer om at eje et eksemplar af de lækre Tesla biler og sidde bag rattet i den nærmest lydløse luksus bil. De fleste har dog opgivet drømmen fordi en Tesla alligevel er temmelig dyr i anskaffelse.

En fabriksny Tesla koster fra omtrent en halv million og opefter. Det er alligevel de færreste som har råd til at betale den slags penge up front, og endnu færre som har lyst til at optage et bil lån i den størrelse.

Dette betyder dog ikke at du bør lade drømmen briste. Du kan nemlig få dit ønske til at gå i opfyldelse når du køber en brugt Tesla. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en brugt Tesla af nyere dato, i fin og køreklar stand – til en brøkdel af bilens nypris.

Tesla biler er nemlig ikke undtaget for de skyhøje afgifter, pålagt nye biler af den danske bank, som for det første sender nyprisen på himmelflugt og for det andet foranlediger et brat tab af værdi igennem bilens første tre til fem leveår. Dette kan falde ud til din fordel hvis du vælger at købe din nye Tesla i en brugt version. Du sparer nemlig en god sjat penge derved. Og så får du samtidig en glimrende bil med masser af år tilbage under motorhjelmen.

Se det store udvalg af brugte Tesla modeller til salg på Biltorvet.dk.