Få varme på terrassen med en varmebrænder

28 marts 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

De fleste elsker at sidde ude om sommeren på de lange og lyse sommernætter. Det samme gælder så snart at den første sol titter frem om foråret. Desværre er det ikke altid varmt nok, med mindre man pakker sig ind i mange tæpper. 

Alternativt kan man vælge at investere i en varmebrænder, som kører på gas som f.eks kan købes hos www.primagaz.dk. Den kan man have stående på terrassen til de dage, hvor man gerne vil sidde ude, men har brug for lidt eksta varme. Det har den ekstra fordel at den også lyser op på en hyggelig måde. 

gasflasker

Grill med en gasgrill

Ud over at sidde og nyde vejret på terrassen er at grille noget der høre med til mange danskeres ynglingsbeskæftigelse og flere og flere har opdaget fordelene ved en gasgrill. Den er nemmere at tænde og er hurtigere i gang og man slipper med at stå og bakse med kul og tændvæske. Du vil også have en bedre kontrol over varmen, hvilke gør at det er nemmere at kaste sig ud i andre former for mad, end blot pølser og bøffer. Det kunne blandt andet være en tærte, juleanden eller flæskestegen. Du kan også lave brød og boller. 

Fra tid til anden skal en gasflaske udskiftes. Det kan du gøre på flere måder Du kan vælge at køre hen til en virksomhed og få den udskiftet med det samme. De fleste byggemarkeder, småkøbmænd og tankstationer udbyder denne service. Du kan også vælge at bestille en ombytning på nettet. Her er fordelen at du blot stiller gasflasken ud og så kommer der en og udskifter den med en ny. Det tager selvfølgelig lidt tid, men du slipper for selv at stå og bakse med en tung flaske. Mange har ofte mere end en gasflaske, for at slippe for at løbe tom.