Få professionel assistance til forberedelse af begravelse

11 september 2020
Astrid Pedersen

Er du efterlevende til en nyligt afdød? Så bør du finde en dygtig bedemand som kan hjælpe dig med begravelsen.

Hvem kan hjælpe mig med at arrangere en begravelse i Lemvig?

Det er altid en god idé at vælge en bedemand som residerer i det område hvor den afdøde skal begraves. På den måde er du sikker på at bedemanden har et godt lokal kendskab og ved hvilke instanser der skal kontaktes.

Dette er en stor fordel når man holder sig for øje at en begravelse eller en bisættelse helst skal være bragt i stand inden for fjorten dage efter dødsfaldet. Var din afdøde pårørende således bosat i Lemvig, Struer eller nærmeste omegn bør du se dig om efter en dygtig bedemand i dette område. Og her kan du med fordel vælge Krabbes Bedemandsforretning.

Uanset om den afdøde ønskede en kremering, eller om der skal foretages en traditionel begravelse i form af en jordfæstelse, kan Krabbes Bedemandsforretning hjælpe dig med forberedelserne. Krabbes Bedemandsforretning har et solidt lokal kendskab og god kontakt til de lokale kirker og de dertil hørende præster, gravere og kirketjenere. Krabbes Bedemandsforretning vil på hurtig og effektiv vis få bragt alle formaliteter vedrørende begravelsen eller bisættelsen i orden, således at du kan kontakte andre pårørende og efterlevende med oplysninger omkring tidspunkt og dato for ceremonien.

Krabbes Bedemandsforretning hjælper gerne med at reservere borde eller lokaler hos en lokal restaurant eller i byens forsamlingshus hvis der skal arrangeres gravøl, frokost eller reception. Samtidig giver Krabbes Bedemandsforretning gerne en hånd med når der skal ansøges om begravelses hjælp hvad end denne skal indhentes via kommunale instanser eller fra den afdødes private pension eller forsikring. Og endelig kan Krabbes Bedemandsforretning sagtens forestå udfærdigelse af dødsannonce og indrykning af denne i aviser og dagblade.

Du kan læse mere på krabbes.dk