Få opdateret dit bord til en tidssvarende farve

03 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Har du et ældre bord, kan det være, at lakeringen ikke længere er så pæn, som den har været. Det kan være med til at give det et lidt sørgeligt udseende – også selvom det måske er et pænt designerbord. For at give bordet nyt liv og få det til at passe til din indretning igen er det en god ide, at du får givet det en gang sprøjtemaling. Dermed kan du enten få givet bordet en helt anden farve – eller få genopfrisket den farve, som bordet allerede har. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få sprøjtemalet dit bord, er hos Dibbern Design. De har stor erfaring med at sprøjtemale en række forskellige former for borde. Dermed vil de helt sikkert også kunne hjælpe dig med dit bord. 

Faktisk behøver det slet ikke at være et ældre bord, du indleverer til dem. Hvis du finder et nyt bord, hvor designet lige er dig, men farven ikke er det, kan du sagtens få Dibbern Design til at sprøjtemale det. 

Sådan gør du dit bord klar til sprøjtemaling 

Inden du afleverer dit bord til Dibbern Design, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre det grundigt. Er der beslag eller lignende på bordet, som du ikke vil have malet, skal du tage dem af. Det samme gælder, hvis du ikke ønsker, at benene bliver malet.

Har du et bord med metalben, ønsker du måske også, at de får et nyt look. I det tilfælde anbefaler Dibbern Design, at du sliber dem med ståluld. 

Når du alligevel er i gang med at skulle have dit bord sprøjtemalet, er det oplagt for dig at overveje, om du også skal have andre møbler sprøjtemalet. Det er nemlig langt fra kun borde, de kan håndtere hos Dibbern Design. Du kan for eksempel også få sprøjtelakeret dine stole, dine reoler, lamper og døre.