Få dine yderdøre betalt med en mindre varmeregning

16 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Overvejer du at få dine yderdøre udskiftet og syntes du at det umiddelbart er pænt dyrt, er det vigtigt at du har i mente at din varmeregning bliver markant mindre med bedre døre, der isolere din bolig bedre. I realiteten kan du få dine døre betalt med en mindre varmeregning. Samtidig med at du vil få et varmere hus. Du kan se flere døre hos klarfönster.

Har du besluttet dig at du vil have udskiftet dine yderdøre, er der flere ting du med fordel kan overveje. Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han har den nødvendige uddannelse og erfaring til at komme med gode ideer.

 Ideer og muligheder du ikke selv havde tænkt på.

Ytterdörrar

Nye døre og vinduer – en mindre varmeregning

Blæser det en halv eller hel pelikan i dit hjem om vinderen, skyldes det sikkert at dine vinduer og døre ikke isolerer godt nok. Det kan du ændre med at få udskifte dine døre og evt. også dine vinduer. Samtidig er der flere ting du med fordel kan undersøge. 

En af dem er størrelsen på dine døre. Du kan med fordel få nye døre der er større og med glas i. Eller få fastkarm vinduer i ved siden af eller over dine døre. Det vil give mere lys.

Jo bedre dine døre og vinduer er, jo bedre isolere de og du vil have en mindre varmeregning. Det betyder også at du skal huske at få udluftet dit hjem flere gange dagligt. Jo bedre dit hjem er isoleret, jo svære er det for dit hjem selv at få udskiftet luften. Derfor skal du mindst to gange om dagen sørge for, at der er gennemtræk i minst 5-10 min. Hold også dine døre åben i løbet af dagen. Det gør det nemmere for luften at blive udskiftet.