Få balancen tilbage i dit liv med hjælp fra en psykoterapeut

26 februar 2021
Astrid Pedersen

Føler du, at du hænger fast i negative tanker og handlemønstre – og tærer det på din energi i hverdagen? Så kan du med stor sandsynlighed have brug for et besøg hos en dygtig psykoterapeut. Hos en psykoterapeut kan du nemlig få den bedste hjælp til at erstatte forældede overbevisninger om dig selv og din omverden med nye og mere konstruktive af slagsen. Og ofte er det lige nøjagtig det der skal til for at kunne komme ud af den onde cirkel.

Hvor kan jeg gå til psykoterapeut i Vanløse?

Hvis du er bosat i københavns området – for eksempel i Vanløse, i Valby eller på Frederiksberg – kan du med fordel vælge Lihn Life Coaching som din psykoterapeut.

Heidi Lykke Lihn, som er psykoterapeut og ejer af Lihn Life Coaching, har mange års erfaring inden for diverse psykoterapeutiske områder så som for eksempel gestalt terapi, parterapi og NLP (Neuro Linguistic Programming).

Heidi Lykke Lihn arbejder målrettet terapeutisk med at hjælpe mennesker som lider under forskellige former for ondt i livet. Hos Lihn Life Coaching kan du således få kvalificeret hjælp når det handler om håndtering af stress, angst eller sorg. Du kan få hjælp til at bearbejde psykiske og mentale traumer hos Heidi Lykke Lihn, som har en stor praktisk og fagligt funderet viden inden for netop dette område.

Har du brug for en lyttende og empatisk sparring partner i forbindelse med din egen selv udvikling kan Heidi Lykke Lihn også sagtens hjælpe dig. Og ved hjælp af NLP som værktøj finder I hurtigt en fælles kommunikations platform hvor du allerede inden for den første konsultation kommer til at føle dig tryg i mødet med din psykoterapeut.

Hvis du ønsker at booke en tid til en samtale med Heidi Lykke Lihn kan du gøre dette via Lihn Life Coachings’ hjemmeside lihncoaching.dk