vinduer-online.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Et aktivt udeliv for alle

Vil du gerne skabe en god base for din familie og jeres udeliv, så handler det om at skabe gode rammer for leg og hygge udendørs. Det kan du gøre på mange måder og et af dem er ved at sørge for, der er gode legeredskaber i haven. Her er en havetrampolin noget, de fleste børn sætter pris på.

Drømmer du om flere gode stunder i haven, hvor både du og dine børn nyde at være sammen udenfor, så er det med at gøre haven til et sted, hvor I alle har lyst til at være. Det kan godt være, du holder af at dase på terrassen, nusse rundt og ordne blomster og se græsset gro. Men det gør de færreste børn. De vil have en have, hvor der er mulighed for leg, grin og morskab.

Men hvordan skaber du så en oase, der er tilfredsstillende for både dig og dine børn?

Jo, du inddeler den i zoner, hvor I hver især kan få opfyldt jeres behov. Lav en ægte havezone til de voksne, og lave så et ude-legerum til børnene, hvor de har mulighed for at slå sig løs.


Bliv klogere på trampoliner
Vil du gerne skabe et godt uderum for dine børn, skal du kigge på, hvad de godt kan lide at lave udenfor. Måske elsker de at lege i sand, så bør der være en sandkasse, måske et legehus eller noget helt tredje. En af de ting mange børn elsker at gøre i haven, og som kan underholde dem i timevis, er at hoppe i trampolin.

Det er en sjov og aktiv beskæftigelse, og selvom den fylder lidt i dit uderum, kan den vise sig at være en god investering. Er du i tvivl om, hvilken en trampolin der er bedst til din familie, så kig ind på trampolinguiden.dk – her kan du blive meget klogere på udseende, sikkerhed, størrelse og meget mere, før du tager ud og køber en trampolin.