Book årets fodboldrejser nu

26 juni 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om en dag at se din favorit blandt de store engelske klubber spille live på stadion? Så bør du ikke gå glip af chancen for netop dette ved sæsonens Premier League.

Find de bedste fodboldrejser og se din favoritklub spille live

Selv om der er en vis charme ved at sidde på en bar eller en pub og se fodbold på tv sammen med andre inkarnerede fans er der intet der slår den ægte oplevelse på stadion.

Det er utroligt bevægende når Liverpool FC fans enstemmigt istemmer ”You’ll Never Walk Alone” på Anfield Stadium som kan rumme over halvtreds tusind tilskuere. Eller når der går et sus gennem Old Trafford Stadiums tilskuerrækker som med en kapacitet på over 75.000 tilskuere hører til blandt de større af slagsen og som er hjemmebane for den hæderkronede klub Manchester United FC.

Du får ikke en lignende oplevelse når du ser kampen på tv eller streamer den på din smartphone eller tablet. Og derfor bør du mindst én gang i løbet af din tilværelse unde dig selv en fodboldrejse – helst i Premier League sæsonen hvor de helt store kampe løber af stablen.

Hvem arrangerer fodboldrejser til Storbritannien?

Hvis din favorit klub har hjemme i England, Skotland, Wales eller Nordirland kan du med fordel benytte Fodboldpakker.dk som din arrangør af fodboldrejser.

Fodboldpakker.dk er leveringsdygtig i færdigpakkede fodboldrejser til hele Storbritannien og har igennem mange år specialiseret sig i netop dette territorium. Derfor er du med Fodboldpakker.dk sikret den bedste og mest vel tilrettelagte fodboldrejser til klubber og deres hjemmebaner i Storbritannien.

Med en fodboldrejse fra Fodboldpakker.dk skal du ikke tænke på andet end at nyde ferien og den udvalgte kamp. Fodboldpakker.dk sørger for alt hvad der handler om logistik, indkvartering og forplejning.

Du kan læse mere, og booke din fodboldrejse via Fodboldpakker.dk.